Skip to content

Arbetsträning och övningsplatser

För dig som deltar i vissa arbetsmarknadsprogram, via Arbetsförmedlingen eller din kommun, så finns det möjlighet till att arbetsträna på Skäggbyrån. Arbetsträning och arbetsintegrerande övningsplatser på Skäggbyrån vänder sig till alla med ett intresse av design, webbutveckling, it, konst, kultur eller annat liknande som är i behov av en arbetsträningsplats.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och dina färdigheter inom ett stort antal områden. Vi arbetar med projekt både enskilt och i grupp, beroende på individens förutsättningar och önskemål. Projekten bedrivs med stöd från handledare som finns tillgängliga under hela arbetsdagen och detta är projekt som är både in-house men också ut mot kunder.

Alla deltagare hos oss har olika bakgrunder och behov. Du arbetar utifrån dina egna förutsättningar och behov med stöd från handledare för att du ska trivas. Det ser vi som förutsättning för att träna upp din arbetskapacitet och för att din arbetsträning ska bli så bra som möjligt. Alla deltagare har en individuell planering och individuella uppföljningar med handledare.

Vi försöker alltid, i största möjliga mån, anpassa arbetsplatsen utifrån dig istället för tvärtom. 

Nöjddeltagare
Visa senaste bilder

Alla har vi något att bidra med!

Exempel med vad du kan göra under din tid hos oss är följande 

Webb-utveckling

Webb-utveckling

Hemsidor
Wordpress
Programmering
Sociala medier
SEO

Grafisk design

Grafisk design

Grafisk design
Logotypdesign
Profildesign
Annonser
Nyhetsbrev
CV-produktion

Foto och film

Foto och film

Videoredigering
Profilfoton
Fotografering till hemsidor
Fotoredigering