OM SKÄGGBYRÅN2017-01-25T08:34:02+00:00

OM SKÄGGBYRÅN

Skäggbyrån ger dig tid, möjligheter och trygghet. Tid att fokusera på rätt saker för din verksamhet, nya möjligheter att nå dina mål och en stabil, pålitlig plattform. Med finess och innan deadline. Det krävs en bred webbyrå för att klara det.

DEN BREDA WEBBYRÅN

Vi på Skäggbyrån är en “bred webbyrå”. Det betyder att vi har kunskap och kompetens att leverera konkurrenskraftiga webblösningar som håller för vårt digitala samhälle. Idag är mediabrus en faktor som måste tas i beaktning när webbsidor skapas. Er hemsida riskerar att bli osynlig bland alla andra digitala skapelser på webben. För att synas idag och lyckas förmedla budskap via sin webbplats behövs många olika hantverk och tekniker från mediebranschen. Det är där vi kommer in i bilden.

Förutom gedigen kompetens i webbdesign har vi även skickliga talanger inom illustrationer, grafisk formgivning, film och marknadsföring. Vår samling av kompetenser och vårt stora kundfokus hjälper dig att tränga igenom mediabruset och ger ditt företag en ärlig chans att nå ut med er verksamhet. En åkare köper inte en lastbil för att ställa den i garaget och visa upp den när det kommer besök. Den ska ju användas och dra in pengar åt åkaren. På samma sätt resonerar vi om våra webbproduktioner. De ska användas, tåla att ses på och testas. De ska locka och beröra samt inte minst gå att hitta via sökmotorer. I slutändan så sparar du som kund pengar genom våra lösningar. De företagare vi levererat hemsidor till vittnar om det. Inom våra väggar finns många talanger, allt från fotografer och filmare till nätverkstekniker med över 25 år i mediebranschen. Därför är vi breda.

SOCIALT FÖRETAG

Framgångarna ligger delvis i att Skäggbyrån är ett socialt företag. Ett socialt företag är en verksamhet vars mål handlar om att skapa samhällsnytta. Vårt mål är därför att genom arbete och delaktighet integrera människor i både samhälle och arbetsliv. Vi tar vara på medarbetarnas kunskaper och anpassar arbetsplatser och arbetsuppgifter efter individerna. Tillsammans med Arbetsförmedlingen skapar vi starkare individer med bättre självförtroende genom arbetsträning vilket förbereder dem för deras framtida yrkesliv. Det minskar samhällets kostnader och skapar stora sociala mervärden för enskilda människor.
Man kan därför säga att vi har en dubbel affärsidé. Dels integreras människor i arbetsliv och samhälle på uppdrag av Arbetsförmedlingen och dels säljs varor eller tjänster till privatpersoner, företag och organisationer.

Det sociala engagemanget stärker också Skäggbyråns erbjudande till våra kunder eftersom det gett oss ett stort kontaktnät med människor i många kreativa fält.