Webbsida – Inshallah Travels2017-01-25T08:34:14+00:00

Project Description

HEMSIDA TILL RESEBYRÅ

Inshallah Travels

Gusums kryddbod är en butik specialiserad på varor från Marocko. Ägaren till kryddboden har ett nära samarbete med den marockanske reseguiden Hassan och tillsammans arrangerar de paketresor till olika platser i Marocko. Till en början marknadsförde de detta på sociala medier men intresset ökade lavinartat och de kände att det fanns anledning att utveckla verksamheten. De bildade resebyrån Inshallah Travels beställde en hemsida av Skäggbyrån.

Vi använde deras egna resebilder som inspirationskälla och färgschemat blev en spegling av det gestaltade Marocko. Reseguiden Hassans personliga skildringar av hans upplevelser av att guida folk runt i både öken och tusenåriga städer var populära på Inshallah Travels FaceBook-sida. Därför blev en levande blogg en viktig del av sidan.

Paketresorna delades upp i kategorier och man kan enkelt hitta en passande resa att boka. Bokningen sker via e-post eller telefonsamtal. Det finns möjlighet att i framtiden lägga till ett bokningssystem med betalningsfunktioner i webbsidan.

Vi har hittills lagt in översättningar av sidan till fyra olika språk, och fler är planerade.