Skip to content

Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

 

HEMSIDOR I WORDPRESS

Vi bygger moderna och enhets-anpassade hemsidor från grunden i Wordpress. Wordpress är världens mest använda plattform för professionella hemsidor och möjligheterna är nästintill obegränsade. Vi skapar personligt anpassade hemsidor efter dina önskemål. Kontakta oss för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte.

Skäggbyrån producerar och levererar olika typer av mediaproduktion, webblösningar och profildesign. Klicka dig vidare till vår portfolio för att se ett axplock av produktioner vi arbetat med. Vi är även ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF) som erbjuder arbetsträning för dig som är kreativ inom kultur, media och IT.

LOGOTYPER

Vi skapar logotyper utifrån era önskemål och behov. Det vektorbaserade programet Adobe illustrator är vårt huvudsakliga arbetsredskap och i detta gör vi din logotyp som passar mot både mörk och ljus bakgrund. Under arbetets gång får du visuella förslag samt korrigeringar utifrån era behov. Projektledaren för din logotyp är alltid tillgänglig för att göra kontakten så smidig som möjligt.
 

GRAFISKA PROFILER

Du kanske behöver en hel grafisk identitet till ditt företag. Både logotyp, färgkoder och hur detta kan användas grafiskt sammanställer vi i ett dokument så att du lätt och smidigt kan skapa nyhetsbrev, blogginlägg etc så att den grafiska känslan alltid är den samma! 

FOTO OCH FILM

Behöver ni hjälp med att fotografera eller få visuellt material för reklam? Vi på Skäggbyrån har många års erfarenhet av arbetet bakom kameralinsen och hjälper dig att med allt från idé till färdigt material. För att se mer av vad vi har gjort kan du kolla på vår youtubekanal!
 

TRYCKSAKER SOM VISITKORT, BROSCHYRER OCH MYCKET MER 

Bröllopskort, dopinbjudan, nyhetsbrev eller liknande – Vi har många duktiga formgivare med många års erfarenhet som levererar material i hög klass. Oavsett om du har en idé eller ej så kommer vi att hjälpa dig hela vägen från skiss till färdig produkt.