Skip to content

Vill du arbetsträna hos oss?

Har du erfarenhet av webbutveckling, design, konst & kultur eller någon annan form av media och behöver komma ut i arbete igen efter en längre tid arbetslöshet, eller av andra orsaker letar efter en plats att utföra en arbetsträning på? Då kan Skäggbyrån vara något för dig.

För vem?

För dig som deltar i vissa arbetsmarknadsprogram, via Arbetsförmedlingen eller din kommun, så finns det möjlighet till att arbetsträna på Skäggbyrån. Arbetsträning och arbetsintegrerande övningsplatser på Skäggbyrån vänder sig till alla med ett intresse av webb-utveckling, design, konst & kultur och media med mera. 

Vad får du?

Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och dina färdigheter inom ett stort antal områden. Vi arbetar med projekt både enskilt och i grupp, beroende på individens förutsättningar och önskemål. Projekten bedrivs med stöd från handledare som finns tillgängliga under hela arbetsdagen. Projekten vi arbetar med här är skarpa projekt, alltså ut mot kund, med möjlighet till att påbörja nya projekt in-house. Detta för att bredda individens kompetens inom branschen. 

 

Kolla om du är inskriven på AF

442770-4

Boka ett studiebesök med din handläggare

442770-4

Din handläggare tar beslut om du börjar på Skäggbyrån

Det finns plats för alla!

Alla medarbetare hos oss har olika bakgrunder och behov. Du arbetar utifrån dina egna förutsättningar och behov med stöd från handledare för att du ska trivas. Det ser vi som förutsättning för att träna upp din arbetskapacitet och för att din arbetsträning ska bli så bra som möjligt. Alla deltagare har en individuell planering och individuella uppföljningar med handledare.

Vi försöker alltid, i största möjliga mån, anpassa arbetsplatsen utifrån dig istället för tvärtom.