Vad gör vi?

Vi kanske inte är experter på allt, men vi har en genuin passion för att skapa meningsfulla upplevelser och stödja varje individ på sin unika resa.

Vi tror på att alla förtjänar en plats där de kan utvecklas och känna sig värdefulla. Därför är varje projekt på Skäggbyrån mer än bara en arbetsuppgift; det är en möjlighet att skapa en verklig skillnad. Genom våra tjänster och kreativa uttryck strävar vi efter att inte bara uppfylla behoven hos dem vi samarbetar med, utan också att skapa en atmosfär av gemenskap och inkludering.

Om du är intresserad av, eller bara nyfiken på, medieproduktion och kultur och behöver komma tillbaka till arbetslivet efter en tid av arbetslöshet, eller av andra anledningar letar efter en plats för arbetsträning, kan Skäggbyrån vara rätt plats för dig.

Om du deltar i ett arbetsmarknadsprogram via Arbetsförmedlingen eller din kommun kan du ha möjlighet att arbetsträna hos oss. Här får du tillfälle att utveckla dina färdigheter inom olika områden genom enskilda eller gruppbaserade projekt, med stöd av handledare. Vi anpassar arbetsplatsen efter dina behov för att säkerställa att du trivs och känner dig trygg.

STOCKHOLM
Cylindervägen 12
076-061 04 07

Hanna Närding
hanna@skaggbyran.se

MALMÖ
Celsiusgatan 31
073-600 80 83

Mattias Persson
mattias.persson@skaggbyran.se

Daniel Magnusson
daniel.magnusson@skaggbyran.se

Sofi Bornheim
sofi.bornheim@skaggbyran.se

Jonatan Malecki
jonatan.malecki@skaggbyran.se

NORRKÖPING
Tullhusgatan 11
072-381 66 15

Andreas Pettersson
andreas@skaggbyran.se

Mikael Aktan
mikael.aktan@skaggbyran.se

Kristoffer Ljungberg
kristoffer.ljungberg@skaggbyran.se

KATRINEHOLM
Jungfrugatan 3
073-589 90 09

Anki Barenhoff
anki@skaggbyran.se

Ulf Falk
ulf@skaggbyran.se