Skip to content

Hemsidor i Wordpress

Med flera års erfarenhet av att skapa hemsidor, så vet vi hur vi ska få upp en så smart webblösning som möjligt för just ditt företag samtidigt som du bestämmer hur sidan ska se ut och fungera. Vi samarbetar hela vägen från skiss till lansering. Det finns givetvis möjligheter för dig som kund att skräddarsy ditt eget paket. 

Marknadsföring 

Vi på Skäggbyrån har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med deras marknadsföring. Med god omvärldsanalys och kunskap hjälper vi dig till att synas mer effektivt för att värva nya kunder eller partners. Låt Skäggbyrån stötta dig till att synas mer än vad du gör idag, samtidigt som vi ser till att du syns mycket mer än branschens konkurrenter!

Trycksaker & övrig formgivning

Behöver du visitkort, broschyrer, kataloger, tidningar, montrar eller posters? Oavsett om du har en idé, skiss eller inget alls så hjälper vi dig genom hela processen med en personlig konsult som kan testa olika idéer med dig.

Sociala medier

Har du svårt att hitta tid till att uppdatera dina sociala medier? Vi på Fikabyrån har mycket hög kompetens inom dagens moderna sociala medier och förstår oss på både hur algoritmer fungerar och vad som trendar just nu. I ett service avtal med oss så slipper du helt att tänka på att uppdatera dina sociala medier, eftersom vi gör jobbet åt dig. 

Film och fotografering

Med ett team som stått bakom lensen i många år kan vi hjälpa dig att fånga det visuella som önskas. Adobes programvara Premier pro & Aftereffects gör det möjligt för oss att leverera visuellt material som proffsen där ute. Vi hjälper dig gärna med reklamfilm, produktfotografering och givetvis det du önskar dig! 

Vi hjälper dig med allt inom den digitala sfären!

Du kanske är nyfiken på hur det kan se ut när det är klart?